Harjoitusurasto avattu!

Ensilumen Rastien kisoja edeltävä harjoitusurasto on nyt avattu! Lunta on vähintäänkin riittävästi, ja pakkasjaksokin näyttää olevan ohitse. Kilpailussa käytettävä urasto on pohjattu nyt useampaan kertaan ja vielä ennusteen mukaan tämänpäiväisen lanauksen jälkeen ainakin kertaalleen saadaan ajaa kaikki urat läpi ennen lauantaita.

Nyt kun kisoihin on normaalihintaista ilmoittautumisaikaa jäljellä pari päivää on ilmoittautuneita kasassa reilut 80. Vielä saisi tulla reilusti lisää osallistujia ettei järjestelyissä painuttaisi taloudellisesti pahasti pakkaselle. Toivotaan kisojen lisäksi myös runsasta osanottoa etenkin kisojen jälkeisen leiriviikon keskiviikon ja perjantain kilpailunomaisiin harjoituksiin tai niiden hteydessä oleviin kuntosuunnistuksiin, näihin ajetaan sekä keskiviikolle kokonaan uusi urasto että laajennetaan kisoissa käytettävää urastoa perjantaille!

Muoniossa on vielä jonkin verran majoitusvaihtoehtoja jäljellä, peruuntumisen vuoksi mm. mökki Olokselta on vapautunut ja on käytettävissä jo huomisesta alkaen: https://www.tori.fi/vi/101389828.htm (huom, varauskalenteria ei ole vielä päivitetty). Lisäksi Ylläkseltä ja Leviltä matkaa on vain pari poronkusemaa.