Legendaarinen kolmen hiihtopäivän ja rennon tunnelman pitkän matkan hiihtokilpailu Tunturi-Lapin huikeissa maisemissa, päätapahtumapaikkana Muonion Olos! Tänä talvena Lapponia Ski Week järjestetään 8.-12.4.2024 (hiihtopäivät maanantai, keskiviikko ja perjantai).

https://www.lapponiahiihto.fi/

 

Perinteinen Suomen Tunturisuunnistus järjestetään ensi kesänä Enontekiön Näkkälässä 27.-28.7.2024! Tapahtumaa uudistetaan perinteitä kunnioittaen: Ensi kesänä kartta on 1:15 000 mittakaavainen suunnistuskartan tarkkuudella kuvattu taideteos, ja yksilökilpasarjoissa on yhteislähdössä hajonta. Parisarjat säilyvät ennallaan ja niihin voi osallistua ilman lisenssiä. Lapsille on myös omat sarjat. Tunturimaisemaa ja hyvälkulkuista avotunturia riittää joka radalla!

https://tunturisuunnistus.fi/

 

Muoniossa asuu tutkitusti Suomen onnellisinta kansaa, joka hengittää maailman puhtainta ilmaa. Hyvin hoidettu, monipuolinen ja laaja latuverkosto ensilumen latuineen on mainio paikka hiihtolajin harrastajalle lähestulkoon kesät talvet. Ja on Muoniossa kesälläkin vähintään Lapin hienoimmat maastot! 😉

www.muonio.fi

Särkijärven Majat on monipuolinen majoitus- ja ravintolapalveluita tarjoava yritys keskellä Muonion laajaa latuverkostoa, tuntureiden syleilyssä.

https://sarkijarvenmajat.fi/