Lauantain tulokset ja kokonaiskisan palkinnot

Lauantain kilpailussa emit-lukija toimi pakkasessa hyvin vaihtelevasti ja suurin osa online-tuloksista on otettu varajärjestelmästä. Kilpailijoiden, joilla ei näy aikaa online-tuloksissa tulee käydä ennen sunnuntain kilpailua infossa lukemassa EmiTagin tiedot mtr-tulostimella, jotta saamme tarkastettua leimat ja helpotettua maalikameran kuvan analysointia. Viralliset tulokset tarkistetaan maalikamerasta 6.12. mennessä jonka jälkeen protestiaikaa tuloksista on keskiviikon 6.12. ajan. Kokonaiskilpailun voittajien palkinnot jaetaan siten että 7.12. alkaen sarjan voittaja voi lähettää sähköpostia osoitteeseen oma@routamap.fi ja saa paluupostissa lahjakortin. Tästä poikkeuksena takaa-ajolähtösarjat joissa sunnuntain maaliintulojärjestys ratkaisee kolmen parhaan palkinnot, sekä sarjat D/H11 ja D/H13 joissa kaikki maaliintulijat palkitaan.

Sunnuntain kilpailussa EmiTagien purku tapahtuu kilpailun jälkeen maaliin tultua infossa siten että ensin kortti luetaan lukijalaitteella tietokoneelle ja sitten mtr-tulostimeen.

Pahoittelut kilpailijoille ja kilpailun seuraajille tulospalvelun haasteiden aiheuttamasta säätämisestä! Uskomme että sisätiloissa lukijalaite toimii sunnuntaina yhtä hyvin kun toimi lauantainakin kymmenellä ensimmäisellä maaliintulijalla.